24. maj 2023

Geberit ONE nytænker løsninger på badeværelset

  • Miljø
  • Badeværelsestrends
  • Sanitet
  • Byggematerialer
Geberit BD+Inspiration Maj 1920X900Geberit BD+Inspiration Maj 1920X900

Geberit ONE nytænker løsninger på badeværelset

Med Geberit ONE badeværelsesserien har Geberit nytænkt løsningerne til badeværelset – fx når det gælder bundventilerne, afløbet i vasken og placeringen af vandlåsen.

Hertil kommer møbler og spejlskabe, der er optimeret med tanke på både design og funktioner – og som fås i et væld af farver og størrelser.

Innovativt afløb i standardinstallation

Alle håndvaske i Geberit ONE serien passer til en standardinstallation med en dybde på 48 cm. Vaskene fås enten med et klassisk afløb i midten af vasken eller et nyt innovative horisontalt afløb placeret bagerst i vasken. Det giver dine kunder et mere rengøringsvenligt vaskebassin.

Vælger man et horisontalt afløb placeret bagerst i vasken, forhindrer en integreret si hår i at havne i vandlåsen og forårsage tilstopning. Og som endnu en fordel, er vasken med det horisontale afløb udstyret med et pladsbesparende afløbssystem og vandlås, så der ikke er behov for en udskæring i underskabet. Det giver mere plads til opbevaring i skuffen. Til Geberit ONE-håndvaskene med afløbene placeret i midten – er det pladsbesparende afløb et tilvalg.

Over 2000 forskellige kombinationer

Geberit ONE badeværelsesmøblerne kommer i otte farver; mat hvid, højglans hvid, mat sort, mat greige, mat lava, højglans sandgrå samt i eg eller valnød i melamin med træstruktur. Bordpladerne som passer sammen med underskabene, kommer i syv af møbelfarverne samt i et hvidt eller sort marmor-look.

Underskabene kommer i størrelser fra 60-135 cm og ud over at kunne kombineres med bordpladerne, passer de også sammen med alle Geberit ONE håndvaskene.

”Med Geberit ONE serien tilbyder vi et ekstraordinært stort udvalg af muligheder til badeværelset – uanset størrelsen på det”, siger Per Holleufer, Product Manager i Geberit, om den nye serie.