Leasing af højeffekt varmepumperLeasing af højeffekt varmepumper
DVI varmepumper

DVI - leasing af højeffekt varmepumper

Hvem siger, at man skal EJE en varmepumpe, for at tage del i den grønne omstilling og spare
– både på varmeregnskabet og CO2-udledningen?

Leasing

Du kan nu tilbyde dine større kunder leasing af store varmepumper, da vi i Brødrene Dahl har udarbejdet et enkelt og overskueligt, grønt udlejningskoncept i samarbejde med et af Danmarks største leasingselskaber.

Konceptet henvender sig særligt til virksomheder, skoler, landbrug mm. og vores kompetente medarbejdere er med hele vejen gennem processen.

BD har udarbejdet et enkelt og overskueligt, grønt udlejningskoncept i samarbejde med et af Danmarks største leasingselskaberBD har udarbejdet et enkelt og overskueligt, grønt udlejningskoncept i samarbejde med et af Danmarks største leasingselskaber
Ved at lease en varmepumpe, kan den enkelte virksomhed nemlig både spare penge og nedsætte CO2-udledningenVed at lease en varmepumpe, kan den enkelte virksomhed nemlig både spare penge og nedsætte CO2-udledningen

Store fordele

Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov bistår vi med beregninger af den mulige besparelse – ikke mindst på det grønne regnskab.

Ved at lease en varmepumpe, kan den enkelte virksomhed nemlig både spare penge og nedsætte CO2-udledningen. På baggrund af disse beregninger plus de fysiske muligheder ude hos den enkelte virksomhed, vurderer vi størrelsen på varmepumpen - Og omsætter samtidig den viden til en månedlig leasingydelse.