Industrikompetencecenter Hero 16 9 3616X2036pxIndustrikompetencecenter Hero 16 9 3616X2036px
Kompetencecenter

Få sparring til netop dit Industriprojekt

Brødrene Dahl har i over 150 år været kendt for kvalitet, og vi har opbygget kompetencer og viden - også indenfor industrien.

Vi tilbyder dig

  • Et meget bredt udvalg af kvalitetsprodukter
  • Professionel rådgivning
  • Uovertruffen levering


Alt sammen tilpasset dine særlige behov som industrikunde.

Faglighed i fokus

Bredt sortiment

Specialventiler, rustfri stål og meget mere

Hos Brødrene Dahl kan du som dansk industrikunde finde et stort udvalg af produkter, der understøtter din produktion og vedligeholdelse.

Her kan du få specialventiler, rør, rørtilbehør og fittings i alle stålkvaliteter, et komplet program i rustfrit stål samt værktøj til hverdagens små og store reparationer.

Industrikomp Arbejder 2Column 4 3 1456X1092pxIndustrikomp Arbejder 2Column 4 3 1456X1092px

Stærk service

Vi tilbyder dig
Et meget bredt udvalg af kvalitetsprodukter
Professionel rådgivning
Uovertruffen levering
Alt sammen tilpasset dine særlige behov som industrikunde.

Vi kender din branche
Høj service er et særligt kendetræk ved Brødrene Dahl, og som industrikunde vil du have løbende kontakt med garvede kræfter, der kender branchen indefra. Her taler industrifolk med andre industrifolk.

Uovertruffen leveringsservice
Brødrene Dahl har over mange år opbygget et logistiknetværk, der ikke har sin lige i Danmark – både hvad angår leveringssikkerhed og –hastighed. Det kan du som industrikunde nu trække på i hverdagen, og vores brede vifte af lagerførte varer står klar til levering fra dag til dag.

Vi skaffer det, du behøver
Hos Brødrene Dahl har vi et nært samarbejde med mange førende producenter af materialer og udstyr til industrien – og et indgående kendskab til, hvad der findes på markedet. Derfor kan du også få hjælp til særlige løsninger. Lige fra en enkelt komponent til store projekter.

Loyalitet betaler sig

Vi gør noget ekstra for loyale kunder
Som Brødrene Dahl-kunde har du særlige fordele. Og de fordele er endnu stærkere for vores mest loyale kunder. Du kan f.eks. få særlige logistikløsninger, rådgivningshjælp, og elektronisk samhandel. Alt sammen ting, der sparer din virksomhed tid i hverdagen.

Kan vi gøre noget særligt for dig?
Brødrene Dahl udvikler løbende nye koncepter for vores service til industrien – f.eks. i forbindelse med at nye teknologiske løsninger bliver tilgængelige. Tal gerne med os, hvis du har et særligt behov, vi kunne hjælpe dig med at dække.

Brug Industrikompetencecentrene i din hverdag

Brødrene Dahls Industrikompetencecenter er specifikt rettet imod industrielle virksomheder og de særlige behov og forventninger, der knytter sig til handel i industrien.

Centeret dækker hele landet, og her står erfarne medarbejdere med stærke faglige kompetencer klar til at give dig branchens bedste service inden for forskellige produktområder som rør, rørtilbehør, flanger, alle former for ventiler, et komplet produktprogram i rustfrit stål, håndværktøj, elværktøj, forbrugsvarer og meget andet.

Vend dine tanker med erfarne kræfter

I kompetencecenteret møder du medarbejdere med tilbundsgående viden om markedets udvalg, tendenser og muligheder. Derfor klarer de ikke blot effektiv tilbuds- og ordrehåndtering, men også rådgivning om stort og småt.

Brug Industrikompetencecentrene til professionel sparring, - det kan være med til at sikre dig et optimalt indkøbsmønster, et effektivt ordreflow og branchens bedste logistikløsning.

Kontakt vores Industrikompetencecentre