Vi har samlet ekspertisen i vores KlimacentreVi har samlet ekspertisen i vores Klimacentre
Klimacenter

Find en klimaambassadør i hver Brødrene Dahl butik

Der er ikke kun Brødrene Dahls kompetencepersoner i Klimacentret i Horsens, der er opdateret på den nyeste viden på klimaområdet.

Brødrene Dahl har et internt uddannelsesforløb så vores medarbejdere i hele landet har den rette viden til at rådgive og vejlede dig som autoriserede installatør.

Vores Klimasælgere dækker hele landet

Ud over lokale klimaambassadører i hver butik, har vi 3 nationale klimasælgere der hjælper dig med målrettet at arbejde videre med klimaområdet og styrke dine kompetencer, så du fremadrettet kan styrke din forretning inden for klima.

Målet er at få en tæt dialog og samarbejde med dig som kunde, hvis du allerede arbejder som ventilationsspecialist og/eller hvis du satser på vedvarende energi som et fremtidigt forretningsmål. Vores klimasælgere hjælper dig med specialistrådgivning, og du bliver uddannet til at bruge de nye klimaløsninger bedst muligt i dit projektarbejde.

Har du ikke tidligere beskæftiget dig med klimaområdet, eller har du brug for faglig sparring i hverdagen?

Så besøg din lokale Brødrene Dahl butik. I hver butik er der en uddannet medarbejder med specialviden om blandt andet varmepumpe- og ventilationsdimensionering samt klimaprodukter generelt.

Du finder naturligvis stadig eksperthjælp og efteruddannelse i Brødrene Dahls Klimacenter i Horsens, men vi føler også, at det er vigtigt at tilbyde lokal hjælp - der hvor du handler til daglig. Derfor kan du i hver Brødrene Dahl butik finde en klimaambassadør, der med sin ekspertise kan give dig faglig sparring omkring klimaområdet.

Kontakt os