26. jun. 2023

100 års brug med d line Re-handle®

  • Miljø
  • Badeværelsestrends
  • Sanitet
  • Byggematerialer
Dline BD+Inspiration Juni 1920X900Dline BD+Inspiration Juni 1920X900

100 års brug med d line Re-handle®

Det miljørigtige valg ligger ikke altid lige for. Ethvert nyt produkt, der sættes i verden, kan efterlade mærkbare CO2-aftryk, som får betydning for kommende generationer.

Men nu har d line gjort det nemmere at dæmme op for følgerne med deres Re-handle®-løsning. Det betyder, at eksisterende produkter får nyt liv fremfor at blive smidt i containeren. På den måde kan vi sammen potentielt sænke CO2-aftrykket med mellem 54-91 procent afhængigt af produktet, sammenlignet med produktionen af nye varer.

Igennem hele produktets livscyklus har d line blik for genbrug med afsæt i dokumenterede og internationale standarder (EPD).
Derfor tilbyder d line Re-handle®, at produkter kan genbruges med 20 års garanti op til 4 gange. Når du køber produktet fra ny, følger en 20 års garanti også med – derfor kan et produkt holde i op til 100 år.

På den måde kan vi spare både produktionsomkostninger og miljøbelastninger på længere sigt. For armaturer og armaturdele vil en forlænget levetid med Re-handle® bl.a. resultere i en CO2-besparelse på hele 91 procent.