24. nov. 2022

Qtoo – miljøvenligt armatur med mange funktioner

  • Miljø
  • Badeværelsestrends
  • Sanitet
  • Byggematerialer
Dline BD+Inspiration November 1920X900Dline BD+Inspiration November 1920X900

Qtoo – miljøvenligt armatur med mange funktioner

Qtoo-kollektionen er præcisioneret, minimalistisk og innovativ – designet for d line efter det enkle værdisæt ”form følger funktion”.

Kollektionens rustfrie AISI 316-stål kombinerer æstetik med høj modstandsdygtighed over for rengøringsprodukter og fugt, hvilket bidrager til, at produkterne er miljøvenlige – noget mange kunder sætter pris på.

Vidste du forresten, at Qtoo-produkterne forhandles eksklusivt hos Brødrene Dahl? De er altså ikke udsat for prispres fra rabathjemmesider og byggemarkeder, og det kan være til stor fordel for din indtjening.

Her er fire andre plusser for dig ved at vælge Qtoo:

• Helstøbt indbygningshus for maksimal lækagesikring

• Kun 69 mm indbygningsdybde

• Multijustérbare indbygningselementer

• Smart sammenbygningssystem for sikring af nøjagtig centerafstand og højdejustering

Større sundhed, mindre forbrug

Qtoo-produkterne lover ekstraordinært rent vand. Hver hane er blyfri, allergivenlig og GDV- og NSF/ANS161-certificeret for at sikre lavere niveauer af tungmetaller i vandet. Der bliver ikke brugt kemikalier i hverken samlingens produktion eller i skabelsen af overfladebehandlingen.

Kollektionen er produceret i rustfrit stål, som er et 100% genanvendeligt materiale. Der er færre tungmetaller i rustfrit stål end i forkromet messing, som traditionelt benyttes til armaturer.

For at reducere vandforbruget, kommer alle Qtoo-produkter med vandbegrænsende luftblandere som standard. Produkterne er også CSA-certificeret og lever op til de strenge vandbegrænsende standarder i California Code.

Qtoo har GDV-godkendelse, såvel som NSF/ANS161-certificering. Certificeringerne er din garanti for, at alle sundhedsmæssige krav og godkendelser er overholdt.

Alle produkterne kommer med 20 års garanti og er lækagetestet ved 15 bar.

Tud med specialmål

Qtoo-kollektionen er tilgængelig hos Brødrene Dahl i flere varianter: kobber, charcoal og messing – både med børstet og poleret finish.

Når det drejer sig om tude, er mulighederne uendelige. De skal både kunne passe til en lille københavnerlejlighed og til et badeværelse, hvor det hele ikke kan blive stort nok. Derfor kan kunden vælge mellem et væld af forskellige længder, og derefter vil d line tilpasse tuden, så den bliver præcis som ønsket.