26. okt. 2023

Plastmo tagrender til klimavenligt byggeri

  • Rør og fittings
  • Byggematerialer
  • Tag og facade
Plastmo tagrender til klimavenligt byggeri - BD+ Inspiration - Køb på BD.dkPlastmo tagrender til klimavenligt byggeri - BD+ Inspiration - Køb på BD.dk

Plastmo tagrender til klimavenligt byggeri

Bæredygtighed er i stigende grad en afgørende faktor – især når et projekt skal leve op til bestemte miljø- eller klimacertificeringer. DGNB er netop en sådan certificering, hvor der er særlig vægt på miljøhensyn og effektiv ressourceudnyttelse, og det stiller krav til valget af tagrender.

Plastmo tagrender med lavt CO2-aftryk
Stål Plus og Sort Stål fra Plastmo er ideelle til klimavenligt byggeri. De er ikke blot robuste og moderne i design, men lever også op til kravene for DGNB-certificerede byggerier. Både Stål Plus og Sort Stål Arkitekt har et produktspecifikt EPD-mærke, der dokumenterer, at de har et lavt CO2-aftryk. Det opnår Plastmo blandt andet ved at genbruge stål i produktionen.

En anden vigtig pointe er, at der er restriktioner mod brug af zinktagrender til DGNB-certificerede projekter. Så også af denne grund er Stål Plus og Sort Stål Arkitekt et oplagt alternativ til de traditionelle, populære zinktagrender.