26. okt. 2023

Fra Ramblaen i Barcelona til renovering i Thy

  • Miljø
  • Badeværelsestrends
  • Sanitet
  • Byggematerialer
Dline BD+Inspiration Oktober 1920X900 (1)Dline BD+Inspiration Oktober 1920X900 (1)

Fra Ramblaen i Barcelona til renovering i Thy

Det er ikke så tit, nogen skifter en taglejlighed i sprudlende Barcelona ud med et slidt 70’er hus i Nordjylland. Men det gjorde Johanne og hendes lille familie.

Familien har nu renoveret huset i Thy efter alle kunstens regler, blandt andet med armaturer og sanitetsprodukter fra d line.

Nyt liv til gamle fliser
Badeværelset var en af de første rum i rækken, og her blev de originale fliser pillet ned og genbrugt. Et gennemgående tema for huset har nemlig været at bevare de oprindelige materialer af respekt for både ressourcer og stilen.

”Flisen har været en dyr kvalitetsflise tilbage i 70’erne og forhandles ikke mere, så det har været en nænsom proces at pille dem ned for at kunne skifte rør og sanitet. Vi ville videreføre stilen, huset har fået lagt, og genbruge de materialer, der er, som både ville være et ressourcespild og synd for huset, hvis det bare blev revet ned,” fortæller Johanne Landbo.

Qtoo passer perfekt – i både stil og holdning
Netop det med både at bevare mest muligt og samtidig skabe en unik stil, hvor 70’erne tilføres et moderne modspil, har gjort Qtoo fra d line til et oplagt valg.

Armaturer, vask og sanitetsprodukterne i stål spiller perfekt sammen med den oprindelige stil, men Qtoo-kollektionen har endnu et es i ærmet: De er lavet i 100% genanvendeligt AISI 316 stål, har 20 års garanti, og kan med Re-handle® konceptet genanvendes 4 gange for en samlet produktlivscyklus på hele 100 år.

På den måde passer Qtoo ikke bare ind i badeværelset i Thy, men også i familiens holdning til ressourcer og bæredygtighed.