27. jun. 2024

Ecostat Element – ny generation af brusetermostater fra hansgrohe

  • Badeværelsestrends
  • Byggematerialer
  • Miljø
  • Sanitet
Hansgrohe BD+Inspiration JuniHansgrohe BD+Inspiration Juni

Ecostat Element – ny generation af brusetermostater fra hansgrohe

Både udenpå og indvendig rummer de nye bruse- og kararmaturer fra hansgrohes Ecostat Element-serie funktioner og fordele, der spiller perfekt sammen. Resultatet er bruseoplevelser, som dine kunder kan nyde og stole på i årevis.

Rent og harmonisk design
Med sit rene, afbalancerede design er Ecostat Element en harmonisk kvalitetsoplevelse. Intuitive farvemarkeringer og symboler gør betjeningen endnu mere brugervenlig, og knapperne på grebenes bagside er diskrete, men samtidig lette at trykke på. De runde greb med en oval forhøjning er lette at betjene, også med våde eller sæbeglatte hænder.

Komfort, sikkerhed og lavt forbrug
I Ecostat Element sørger termostatteknologi for perfekt temperatur og konstant vandtryk, SafetyStop beskytter mod skoldning, og EcoStop+ minimerer forbruget af vand til maks. 6 l/min. Det er alt sammen med til at gøre de nye armaturer til en ren fornøjelse i hverdagen.

hansgrohe Ecostat Element kommer i krom og mat sort finish som både brusetermostat, der frit kan kombineres med en håndbruser og bruserslange, og som kar-/brusetermostat med kartud.