20. mar. 2024

Unik løsning kan udskille 99% mikroplast

  • Byggematerialer
  • Miljø
  • Vandforsyning
  • Spildevand
Simop BD+Inspiration Marts 2Simop BD+Inspiration Marts 2

Unik løsning kan udskille 99% mikroplast

Mikroplast er overalt og ender ofte i vandløb og havet, hvor de mikroskopiske partikler ophobes i dyr og planter. Men der findes effektive løsninger til at bekæmpe problemet - en af dem er partikelseperatoren fra Simop Trithon, som i Danmark kun forhandles af BD.

Udskiller op til 99% mikroplast
BD havde denne partikelseparator med på messen i Frederica, og interessen var stor. Ikke overraskende med tanke på, at dette anlæg kan udskille op til 99% af mikroplast.

”Vi var i kontakt med kunder som repræsenterer Forsyninger, men også mange andre potentielle kunder rundt om i landet, og der er helt klart et kæmpepotentiale”, fortæller Steffen Westergaard, Salgschef Vand & Kloak Vest i BD. 

Optimal ved vandløb, søer og havet
Steffen Westergaard, Salgschef Vand & Kloak Vest, understreger, at denne partikeludskiller også er den letteste at indbygge på eksisterende rørledninger med afløb til de såkaldt ’sårbare recipienter’, dvs. vandløb, søer og havet.

I BD lagerfører vi to størrelser af Simop Trithon artikelseparatoren, som er testet af et akkrediteret laboratorium og godkendt af ETV "Environmental Technology Verification".

Simop Trithon forhandles kun af Brødrene Dahl