18. apr. 2024

Udtjente cirkulationspumper giver arbejdsglæde

  • Byggematerialer
  • Sanitet
Grundfos Bdplus Inspiration April 24 3616X2036pxGrundfos Bdplus Inspiration April 24 3616X2036px

Udtjente cirkulationspumper bør ikke ende som skrot. Såden lyder opfordringen fra Grundfos, og ikke bare fordi det vil være spild af ressoucer. De gamle pumper giver arbejde til kyndige hænder i Grundsfos’ Flex-afdeling, hvor medarbejdere med nedsat arbejdsevne skiller dem, for at kunne genanvende så høj en andel af pumperne som muligt. 

Genbrug, ansvarlighed og arbejdsglæde

”Hos os er flex-medarbejderne et vigtigt led i Grundfos’ vision for cirkulær økonomi. Adskillelsen af pumperne i fragmenter lægger jo grundlaget for efterfølgende processer og udvikling af nye måder at genanvende materialer på. Det gør, at medarbejderne lægger en enorm faglig stolthed i at kende maskinerne og processerne – ja, generelt bare at udføre et gedigent stykke arbejde”, forklarer Margrete Fusager Jacobsen, der som Production Section Supervisor hos Grundfos blandt andet har ansvaret for at arbejdsforhold og -opgaver er tilpasset den enkelte flex-medarbejder.

Brug Take Back-kassen i din BD-butik

Grundfos vil gerne tilbyde arbejde til flere flex-medarbejdere og Take Back kan være med til at løfte den ambition. Du kan hjælpe ved at smide udtjente pumper i Take Back-kassen i din lokale BD-butik . Alle ALPHA-, COMFORT- og MAGNA-varianter tages retur.