27. nov. 2023

Geberit Monolith Plus med nye elektroniske funktioner

  • Miljø
  • Badeværelsestrends
  • Sanitet
  • Byggematerialer
Geberit BD+Inspiration November 1920X900Geberit BD+Inspiration November 1920X900

Geberit Monolith Plus med nye elektroniske funktioner

Det nye Geberit Monolith Plus WC-modul byder på et nyt lyskoncept med fire forskellige dæmpbare lysindstillinger, som også passer sammen med Geberit Home app’en. Dermed kan man tilpasse og ændre såvel belysningen og styre andre elektroniske funktioner som for eksempel lugtudsugning, skyllevolumen og intervalskyl.

Harmonisk belysning
De forskellige lysindstillinger i Geberit Monolith Plus passer sammen med ComfortLight i spejlskabene i Geberit ONE badeværelsesserien. Det sikrer en ensartet belysning, når begge lyskilder lyser op i det samme rum.

Godt skyl bag det enkle design
Bag den elegante facade gemmer sig det smarte intervalskyl. Denne løsning sikrer, at vandet i vandrør og i cisterne på modulet udskiftes regelmæssigt, hvilket forhindrer dannelse af bakterier i stillestående vand. Intervalskyllet kan programmeres via Geberit Home app og er særlig smart ved længere tids fravær eller i ferieboliger.

Kræver kun eksisterende strømforsyning
Den nye Geberit Monolith Plus løsning er nem at installere og tilslutte og kræver blot en eksisterende strømforsyning på badeværelset. Med sin minimale dybde på kun ti centimeter er Geberit Monolith et godt alternativ til både indbyggede og synlige cisterner. Det fås til både væghængte og gulvstående toiletter.

Geberit Monolith Plus