26. okt. 2023

Geberit FlowFit gør hverdagen nemmere

  • Byggematerialer
  • Rør og fittings
Geberit BD+Inspiration Oktober 1920X900Geberit BD+Inspiration Oktober 1920X900

Geberit FlowFit gør hverdagen nemmere

Nemmere installation med nye, fleksible muffer. Pålidelige præcision med færre mulige fejl. Forbedret hygiejne takket være beskyttelsespropper. Optimeret design for minimalt tryktab. Listen af fordele fortsætter, så der er rigtig mange gode grunde til at vælge Geberit FlowFit i dit næste projekt.

FlowFit er primært til drikkevand og varmesystemer, men egner sig også til køl af vand og trykluft.

To pressekæber klarer alt fra 16-75 mm
Du kan håndtere alle Geberit FlowFit rørdiametre fra 16 til 75 mm med kun to pressekæber, hvilket gør installationen betydeligt lettere og giver en behageligere arbejdsstilling – særligt når der arbejdes i positioner over hovedhøjde.

Færre fejl under installationen
Geberit FlowFit fittings har sit eget kontrolvindue, så du let kan se, når indstiksdybden er nået, ligesom presseindikatoren viser, når rørene er samlet med hinanden, og tilslutningen er sikker. Begge dele er med til at forhindre fejl under installationen.

Minimalt tryktab og bedre hygiejne
Når vandet løber med mindre tryktab og mindst mulig dimension frem til brugsstedet, giver det bedre drikkevandshygiejne. Derudover har Geberit FlowFit beskyttelsespropper på alle fittings og rør, der hjælper med at holde dem rene indvendigt og fri for støv og snavs. Og så er alle gevindovergange i blyfri rødgods blyfri eller silicium-bronze, så systemet lever op til kravene for drikkevand både nu og i fremtiden.

Det er altså både dig som installatør og dine kunder, der opnår store fordele med dette nye forsyningssystem fra Geberit.

Geberit Plumbing