28. maj 2024

Emil Thorup indretter med Qtoo

  • Byggematerialer
  • Miljø
  • Sanitet
  • Badeværelsestrends
Dline BD+Inspiration MajDline BD+Inspiration Maj

Emil Thorup indretter med Qtoo

Dæmpede grønne vægge, sorte fliser og et magisk, blødt lys bliver fuldendt af Qtoo produkter i børstet stål på badeværelset. Den danske interiørdesigner, influencer og tidligere tv-vært, Emil Thorup, har stået for indretningen af den imponerende herskabslejlighed på Østerbro.

"Det er imponerende, hvor flot Qtoo passer ind i mange stilarter. Vi har designet clean hoteller, mondæne herskabslejligheder og modernistiske villaer – Qtoo passer ind alle steder, men fremstår stadig unikt og signifikant." - Emil Thorup

Elegant, alsidig og mere bæredygtig kollektion
I badeværelset har Emil Thorup valgt en indbygget dobbeltbruser med det kombinerede brusesæt fra Qtoo, og det passer perfekt til hele lejlighedens eksklusive udtryk. 

Men det er ikke kun designet, der gør Qtoo til et oplagt valg. Med 20 års garanti på alle produkter, 100% genanvendeligt stål og 4 gange Re-handle® har Qtoo en produktlivscyklus på 100 år. Det giver mindre ressourceforbrug og mere bæredygtighed sammenlignet med nyproducerede varer. Endnu en god grund til at indrette med Qtoo fra d line.

Find dine egne designfavoritter