20. mar. 2024

Damixa Core – det naturlige armaturvalg til projektbyggeri

  • Badeværelsestrends
  • Byggematerialer
  • Miljø
  • Sanitet
Damixa BD+Inspiration Marts 3616X2036Damixa BD+Inspiration Marts 3616X2036

Damixa Core – det naturlige armaturvalg til projektbyggeri

I den nyeste armaturserie fra Damixa, Damixa Core, går design, funktion, miljø og service op i en højere enhed uden unødige omveje. Det er essensen skåret ind til benet - til fordel for bygherre, slutbrugere og dig som installatør.

Damixa Core er en samlet løsning til projektbyggeri, som tilgodeser alle parter. Der er flueben ved alle miljø- og dokumentationskrav i branchen, service i særklasse og et tidløst armaturdesign i matsort og krom, som naturligvis fås til både køkken, bad og brus. Det lyder enkelt og effektivt – og det er præcis, hvad Damixa Core er.

EPD certificeret og energiklasse A
Core har ikke bare EPD-dokumentation til f.eks. DGNB og svanemærkebyggerier, men også et imponerende lavt ressourceaftryk, hvor håndvaskarmaturet kun bruger fem liter per minut ved 300 bar.

Hertil kommer en række andre fordele i form af bedre kvalitet, simpel installation og en servicepakke, hvor du altid har adgang til Damixa’s hotline og tekniske serviceteam.

Mindre emballage – færre ture til containerne
Core skærer også helt ind til benet, når det gælder emballage. Det er godt for alle, ikke mindst i forhold til at spare en enkelt tur eller to til genbrugscontainerne i en travl hverdag. 

Mere fra Damixa