Job&Karriere Hero 16 9 3616X2036pxJob&Karriere Hero 16 9 3616X2036px
Om Brødrene Dahl

Sammen leverer vi varen

”Sammen leverer vi varen” er vores interne motto hos Brødrene Dahl. Og det mener vi helt bogstaveligt. For et af vores vigtigste mål er at hjælpe vores kunder med at drive deres forretning så effektivt som muligt. Det betyder, at kunderne ganske enkelt skal være 100% tilfredse, hver gang de handler med os.

Og det kræver, at vi ikke bare samarbejder som et hold, men også gør hinanden bedre – på tværs af funktioner og afdelinger.

Vil du med på holdet hos Brødrene Dahl?

Brødrene Dahl er Danmarks største leverandør af VVS- og vand- og kloakprodukter. Vi har også et stort sortiment indenfor el og køl. Dette sammen med, at vi har 53 butikker og 900 medarbejdere, kan vi byde på mange forskellige job, masser af udfordringer og gode muligheder for en spændende karriere.

Vi er en del af den internationale Saint-Gobain-koncern, men Brødrene Dahl har eksisteret i over 150 år og har stærke danske rødder. Du er tæt på din ledelse, og vi løser opgaverne i tæt samarbejde, støtter hinanden og har det også godt sammen socialt i et fællesskab, der ikke kun handler om arbejde.

Synes du, at det lyder som noget for dig, så tjek de ledige stillinger hos Brødrene Dahl her.

Vi håber at høre fra dig.

Se hvordan dine kommende kolleger leverer varen sammen

Din udvikling er vigtig for os

Hos Brødrene Dahl tror vi på, at gode udviklingsmuligheder giver større arbejdsglæde og bedre resultater. Vores ledere bliver løbende klædt på til at se talent og potentiale i den enkelte. Sammen med din leder har du løbende dialog om og fokus på din personlige og faglige udvikling.

Vi har vores eget uddannelsesakademi, og uddannelse er højt prioriteret i vores virksomhed.

Kom med på et hold med stærke værdier

Vores værdier er pejlemærker for, hvordan vi driver forretning, vores kundeservice, vores medarbejderpolitik og vores hensyn til verden omkring os. Alt, hvad vi gør, bygger på et værdisæt, som bl.a. handler om respekt for loven, for miljøet, for hinanden og den enkeltes rettigheder. Vi er professionelle, solidariske og loyale over for hinanden og vores virksomhed.

BD 2Column 4 3 1456X1092pxBD 2Column 4 3 1456X1092px
BD 21Column 4 3 1456X1092pxBD 21Column 4 3 1456X1092px

Making the world a better home

Alle virksomheder og medarbejdere i Saint-Gobain-koncernen har et fælles mål om at bidrage til en mere tryg og bæredygtig fremtid og en fælles overordnet mission: Making the world a better home. Det inspirerer os til at udvikle nye produkter og processer, der kan være med til at skabe bedre vilkår for mennesker og naturen.

Spørgsmål og svar om Brødrene Dahl

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi tit får om, hvordan det er at være
medarbejder hos Brødrene Dahl.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til HR på job@bd.dk.

Job&Karriere 2 Hero 16 9 3616X2036pxJob&Karriere 2 Hero 16 9 3616X2036px