Bæredygtighed Og Grønne Tiltag Hos Brødrene Dahl HeroBæredygtighed Og Grønne Tiltag Hos Brødrene Dahl Hero
Fordele

Bæredygtighed hos Brødrene Dahl

Hos Brødrene Dahl vil vi gerne tage ansvar for klima, miljø og for social retfærdighed. Vi tilbyder løsninger, der kommer miljøet og vores kunder til gode. Vi er på en rejse mod at blive mere bæredygtige, og du kan læse mere om vores tiltag her.

Vores fokusområder

Social ansvarlighed

De menneskelige faktorer: menneskers liv, adfærd og velbefindende er afgørende for at skabe et bæredygtigt samfund, bl.a. via uddannelse, sundhed og trivsel.

Økonomi

Udnyttelse af ressourcerne på en bæredygtig måde, som muliggør en god levestandard for fremtidige generationer, og muliggør udviklingen af nye værdikæder.

Klima

Vores måde at leve, producere og forbruge på belaster miljø og klima. Hvis fremtidens generationer skal have samme muligheder som os, skal vi finde bedre løsninger, som ikke belaster vores jordklodes miljø og klima i samme grad.

Vores bæredygtige og grønne tiltag

På en rejse mod at blive mere bæredygtige

Se filmen og hør mere om vores grønne tiltag

Redegørelse for samfundsansvar

CSR – Corporate Social Responsibility – bliver stadig vigtigere for at vi kan fastholde og udvikle vores position som en attraktiv og ansvarlig virksomhed.

Vi er på en bæredygtig rejse, og har sat vores mål højt. Det kan du læse mere om på efterfølgende sider, blandt andet i vores CSR-rapport.

CSR Er Vigtigt For BD 3616X2036pxCSR Er Vigtigt For BD 3616X2036px
BD Fokuserer Paa 4 Verdensmaal 3000X3000BD Fokuserer Paa 4 Verdensmaal 3000X3000

Fokus på fire verdensmål

Verdensmål nr. 6: Rent vand og sanitet
Rent vand og sunde sanitære forhold er kernen i vores forretning og formål med fokus på bæredygtige produkter hjælper Brødrene Dahl bl.a. med at reducere vandforbruget.

Verdensmål nr. 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst
Vi har fokus på sikkert arbejdsmiljø, samt bidrag til beskæftigelse via fokus på medarbejder-forhold, optag af elever og ansættelse af flexmedarbejdere. Vi søger at bidrage til øget ressourceeffekt via bæredygtige produkter og fokus på materialer.

Verdensmål nr. 9: Industri, innovation og infrastruktur
Brødrene Dahl har opstillet mål om reduktion af CO2-udledning som også omfatter reduktion af CO2 fra transport. Hos Brødrene Dahl fokuserer vi på innovation og på at skabe grønnere jobs hos os selv og i branchen.

Verdensmål nr. 17: Partnerskaber for handling
Hos Brødrene Dahl samarbejder vi med partnere på tværs af værdikæden for at opnå vores målsætninger indenfor bæredygtighed. Som del af Saint-Gobain, er BD del i en større organisation, som internationalt støtter FN’s Verdensmål.

Saint-Gobain - et stærkt fundament

SG 2050 880X880pxSG 2050 880X880px

Making the world a better home

Brødrene Dahl er ejet af Saint-Gobain koncernen. Saint-Gobain er en af verdens 100 ledende industrivirksomheder. Saint-Gobain designer, producerer og distribuerer materialer og løsninger, som er essentielle komponenter for alles velvære og for alles fremtid.

De kan findes overalt i vores boliger og i vores hverdag: i bygninger, transport, infrastruktur og i mange industrielle tilslutninger. De giver komfort, ydeevne og sikkerhed samtidig med de adresserer udfordringerne i bæredygtig byggeri, effektiv udnyttelse af ressourcer, samt klimaændringer.

Se videoen, hvor Saint-Gobain forklarer vores formål

Saint-Gobain har et mål om CO2-neutralitet i 2050

Som en del af Saint-Gobain bygger vi på et stærkt og ambitiøst fundament for vores arbejde med bæredygtighed.

Saint-Gobain underskrev denne forpligtelse den 23. september 2019 i New York, med en underskrift på UN Global Compact’s ”Business Ambition for 1.5°C”.