Ventilcenter Hero 16 9 3616X2036pxVentilcenter Hero 16 9 3616X2036px
Kompetencecenter

Ventilcenter

Gennem mere end 30 år har en stab af interne og eksterne ressourcer opbygget en solid viden omkring ventil- og aktuatorløsninger. BD Ventilcenter kan derfor altid give råd og vejledning i udvælgelsen af en optimal løsning for dig. 

Kontakt os på: 
Tlf.: 97 12 10 00
Email: ego@bd.dk

Oplysninger om sortimentet

Oplysninger om produkterne finder du her på bd.dk og i EGO Ventilkatalog hvor der er et bredt sortiment af ventiler og aktuatorer målrettet det danske OEM- og installationsmarked indenfor:

  • Industri
  • Fjernvarme
  • HVAC
  • Vandforsyning

Din leverandør af industriprodukter

Vi deltager i den grønne omstilling som komponentleverandør til biogasanlæg.

Ventiler, rør, rørtilbehør, rørophæng og pumper. Vi deltager i den grønne omstilling som komponentleverandør til biogasanlæg.

Ventilcenter Ventiler 2Column 4 3 1456X1092pxVentilcenter Ventiler 2Column 4 3 1456X1092px
Ventilcenter Produkt 4 3 1456X1092pxVentilcenter Produkt 4 3 1456X1092px

Ventilværkstedet

For at opnå sporbarhed ved fremtidig service eller udskiftning, udføres funktionstest, kvalitetsdokument og nummerering af den færdige enhed ved alle opgaver.

  • Funktionstest
  • Kvalitetsdokument
  • Nummering af den færdige enhed

Nøje udvalgt

Alle produkter er fra producenter som er nøje udvalgte på parametre som kvalitet, forsyningssikkerhed, social- og miljørigtig adfærd.

Varer på BD.dk
På bd.dk er alle varer med vvs-nr. vist og hvor varen er angivet som ”skaffevare”, kontakter du blot BD Ventilcenter for leveringstid og evt. tilhørende omkostninger.

EGO Ventilkatalog
Produkterne i EGO Ventilkatalog er hovedsagelig det lagerførte sortiment, hvilket i flere tilfælde dog kun repræsenterer en del af pågældende producents totale varesortiment. Gennem BD har du naturligvis adgang til alle produkter fra producenterne.