Et DVI anlæg er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremoverEt DVI anlæg er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover
Klimacenter

Højeffekt varmepumper luft/vand

Vedvarende energi fra luften. 
Varmepumperne fra DVI er særligt velegnede til virksomheder og institutioner - både ved nybyggeri og energirenovering af eksisterende anlæg.

Et DVI anlæg er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover. Samtidig får du et anlæg med meget lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse.

Varmepumpen kan folieres i bygningens farve, så den fremstår som en integreret del af bygning.

Kontakt os for at høre mere om DVI varmepumper
Tlf.: 48 78 42 50

Brødrene Dahl Klimacenter

Se videoen om, hvordan Brødrene Dahl giver dig den bedste klimaløsning med DVI varmepumper.

Vedvarende energikilder

DVI har siden 1979 arbejdet intenst med udvikling og produktion af varmepumper og jordvarmeanlæg. DVI er blandt de førende inden for opvarmning med vedvarende energikilder fra jord og luft samt genvinding af procesvarme.

Brødrene Dahl har eneret på forhandling af DVI varmepumpeanlæg. Vi projekterer og leverer systemer, der er optimeret til individuelle kunder.

DVI er blandt de førende inden for opvarmning med vedvarende energikilder fra jord og luftDVI er blandt de førende inden for opvarmning med vedvarende energikilder fra jord og luft
Lad os sammen koordinere den optimale løsning med DVI pumperLad os sammen koordinere den optimale løsning med DVI pumper

Optimal løsning til dig

Vi er eksperter i at dimensionere og konfigurere den optimale løsning til enhver tænkelig bygning – både til opvarmning og køling af bygninger, samt varmt brugsvand.

Vi koordinerer energitilskud, hjælper til med at beregne Co2 reduktion, leasingydelse og ikke mindst den samlede besparelse. Derudover koordinerer vi leverancen således din varmepumpe bliver leveret på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt. DVI kommer selv og sørger for korrekt opstart af varmepumpen.

Kontakt os

Brødrene Dahls Klimacentre har samlet ekspertisen inden for vedvarende energi og vi har specialiseret os inden for forskellige typer af varmepumper og ventilation såvel til villasegmentet som til erhvervs- og det offentlige segment.

Kontakt os for at høre mere om DVI varmepumper
Tlf.: 48 78 42 50

Kontakt Brødrene Dahl for at vide mere om DVI pumperKontakt Brødrene Dahl for at vide mere om DVI pumper